Chiapudding

Hei!

Tenkte jeg skulle tipse dere om chiapudding. Det er nok ikke noe nytt for mange av dere, da det har blitt ganske s populrt, men det er ikke uten grunn.
Chiafr er en av planterikets rikeste kilder til omega 3. De innholder ogs blant annet kalsium, magnesium, antioksidanter og kostfiber.
Chiafrene sveller opp i kontakt med vske og fr en gelelignende konsistens.

Chiafr metter godt og smaker dessuten svrt lite noe som gjr det ganke allsidig.
De kan derfor brukes i blant annet baking, sauser, salater, smoothies, pannekaker og grt.




Chiapuddingen kan lages p kvelden og st over natten i kjleskapet. 
Hvis du gjr det foretrekker jeg  dekke den til med plastfolie eller oppbevare den i et glass med lokk, da unngr du f en trr og hard overflate.
Hvis du ikke gjr det br du la frene st svelle i 15-20 minutter. Husk rr godt, deretter av og til. 

Oppskrift:

4 ss chiafr
2 dl usukret mandelmelk
En skvett kokosmelk

Toppet med kiwi, posjonsfrukt, bringerbr & bipollen.

nsker dere en fin fredag!





Legg gjerne igjen en kommentar




hits