Laks med brokkolipuré, bønnesalat og fetaost

God mandag!

Håper dere har hatt en fin helg og er klare for en ny uke!
I dag tenkte jeg å tipse om laks med brokkolipuré, bønnesalat og fetaost.
Enkelt, godt og billig. 




Oppskrift:
Start med å legge laksen i ildfastform, hel over litt olivenolje og krydre filetene med sitronkrydder og litt salt. 
Ta ovnen på ca 180 grader i 15-20 minutter. Tiden vil være avhengig om laksen er frossen eller fersk. Hvis den er frossen foretrekker jeg å ha aluminium over så den ikke blir brent. Skru evt opp varmen til 200 grader.

Skrell og skjær potetene opp i like store biter. Skjær deretter opp brokkolien.
La det koke i en kjele med vann.

Hel deretter ut vannet og ha det i en foodprosessor(går også ann å bruke en stavmikser)
Smelt smøret og tilsett sammen med melk, salt og pepper. 
Smak deg frem til ønsket mengde.

Ingredienser:
2 stk poteter
1 stk brokkoli
30 g smør
1/2 dl melk/fløte
Salt og pepper

Bønnesalaten kjøpte jeg på rema1000, men kan enkelt lages selv.
I denne er det blant annet hvite, svarte og grønne bønner, kikerter og mais.




Håper det smaker!

Takk for at du tok turen innom. 
For flere mattips følg meg gjerne på instagram @amandadorothea

 



Heidi Evensen

29.02.2016 kl.15:06


Ser deilig ut 😍

Amanda Dorothea K Evensen

29.02.2016 kl.15:06


Heidi Evensen: Tusen takk! klem


Legg gjerne igjen en kommentar




hits