Cottage cheese rundstykker




Det er lite som slr hjemmelagde rundstykker til frokost eller lunsj. Disse er en gjenganger her hjemme da de er veldig enkle lage og ikke tar all verdens tid:)
De gr ned p hykant, spesielt nr de kommer varme ut fra ovnen s med litt ekte smr og godt plegg. De passer perfekt til ha med i matpakken. De metter godt og holder seg ferske hele dagen. Jeg er veldig glad i ha p leverpostei, makrell i tomat og kokt egg med kaviar. Mmm!


Proteinrike rundstykker av cottage cheese og havregryn

Oppskrift p 6 stk:
7 dl havregryn
400 g mager cottage cheese(stor boks)
1 ts bakepulver
3 egg
klype med himalayasalt

Fremgangsmte
Sett ovnen p 200 grader. Ha ingrediensene i en bolle og bland det sammen. Jeg bruker kjkkenmaskin og pleier sette opp hastigheten p slutten, da blir cottage cheesen most og deigen blir fast og fin. Bruk deretter en ss for f opp nsket mengde med deig. Jeg pleier fylle opp en stor ss og tar utgangspunkt i det pr rundstykke. Legg dem deretter p et stekebrett og str over solsikkekjerner. Sett brettet p midterste rille i ca 20 minutter til de blir gyldne og fine.
Ta dem deretter ut og la de kjle seg ned. 



Hper det smaker!

Takk for at du tok turen innom.
Flg med gjerne p instagram - amandadorothea





Legg gjerne igjen en kommentar




hits