Cottage cheese rundstykker




Det er lite som slår hjemmelagde rundstykker til frokost eller lunsj. Disse er en gjenganger her hjemme da de er veldig enkle å lage og ikke tar all verdens tid:)
De går ned på høykant, spesielt når de kommer varme ut fra ovnen så med litt ekte smør og godt pålegg. De passer perfekt til å ha med i matpakken. De metter godt og holder seg ferske hele dagen. Jeg er veldig glad i å ha på leverpostei, makrell i tomat og kokt egg med kaviar. Mmm!


Proteinrike rundstykker av cottage cheese og havregryn

Oppskrift på 6 stk:
7 dl havregryn
400 g mager cottage cheese(stor boks)
1 ts bakepulver
3 egg
klype med himalayasalt

Fremgangsmåte
Sett ovnen på 200 grader. Ha ingrediensene i en bolle og bland det sammen. Jeg bruker kjøkkenmaskin og pleier å sette opp hastigheten på slutten, da blir cottage cheesen most og deigen blir fast og fin. Bruk deretter en ss for å få opp ønsket mengde med deig. Jeg pleier å fylle opp en stor ss og tar utgangspunkt i det pr rundstykke. Legg dem deretter på et stekebrett og strø over solsikkekjerner. Sett brettet på midterste rille i ca 20 minutter til de blir gyldne og fine.
Ta dem deretter ut og la de kjøle seg ned. 



Håper det smaker!

Takk for at du tok turen innom.
Følg med gjerne på instagram - amandadorothea





Legg gjerne igjen en kommentar




hits