Laks med wokede grønnsaker




Hei dere!
Gårsdagens middag ble en kombinasjon av grønnsaker jeg hadde liggende i kjøleskapet, enkelt og greit. 
Sunn, enkel og billig middag som gjorde meg god og mett. Lager man litt ekstra passer kan man ha det til lunsj dagen etterpå - det pleier jeg å gjøre:)

Jeg vil også bare si takk til dere som tar turen innom her! Det betyr veldig mye for meg. 
Håper dere har hatt en fin dag:) 





Middagstips - laks med wokede grønnsaker

Oppskrift:
Laksefilet
Mini asparges
Sukkererter
Amadinepoteter
Cherrytomat
Rødbete
Rød paprika
Champinjong
Koriander
Hvitløk
Sitron
Creme fraiche
Fetaost

Start med å koke opp vann til potetene. Sett deretter ovnen på 200 grader. Ha så laksefiletene i en ilfastform. Strø på sitronpepper og smør på creme fraiche. Ha på aluminiumsfolie og sett ildfasteformen i ovnen. Sett tiden på ca 20 minutter - følg med underveis. Kutt deretter opp grønnsakene og de kokte potetene(de skal være møre da de skal i wookpannen) Når laksen nærmer seg klar setter du på wookpannen. Når pannen er varm kan du ha oppi olje eller smør - jeg brukte røros smør. Ha deretter oppi et oppkuttet hvitløksfedd sammen med smøret. Putt deretter i grønnsakene. Ta det som tar lengst tid oppi først. Jeg tok rødbetene, mini aspargesene og sukkerertene først. Ha så oppi resten. Smak til med salt, pepper og koriander. 
Ha grønnsakene og laksen på en telerken. Klem så litt sitron på toppen av laksen.
Tips: Ha også litt fetaost til:)

Håper det smaker:)



Følg meg gjerne på instagram - amandadorothea





Legg gjerne igjen en kommentar




hits