Wook med sesampanert svinefilet



Hei!

Her kommer oppskrift på gårsdagens middag. Hadde en del grønnsaker liggende og en full fryser med masse mat som har ligget der en stund, så da var det på tide å tømme den litt. Det ble derfor svinefilet som tilbehør til wooken. Spiser svært sjelden svin, men det er godt iblant. 
Prøvde å gjøre en liten tvist ved å steke kjøttet i sesamfrø. Resultatet ble bra! Det smakte godt og gubben ble fornøyd - haha. 




Wook med sesampanert svinefilet

Oppskrift

Wook
Brokkoli, Cherrytomater, Rødløk, Sukkererter
Asparges, Paprika, Koriander, Chili, Hvitløksfeed
Lime, Hoisinsaus og risnudler

Svinefilet
Sesamfrø
2 egg
usaltet soyasaus
Fiber sirup gold
Pepper

1. Start med å sette ovnen på ca 160 grader, varmluft og sett på en kjele med vann til kok.
2. Lag marinaden til svinefiletene - slik at sesamfrøene fester seg. 
Ha eggene i en skål sammen med pepper, en ss fiber sirup gold og en skvett med soyasaus. 
Pisk det sammen.
3. Dypp filetene oppi marinaden
4. Ha så en flat telerken med sesamfrø som du legger filetene på. Vend dem rundt slik at de blir dekt med sesamfrø. 
Hell evt sesamfrø over filetene. 
5. Varm deretter opp stekepannen på middels varme med smør.
La filetene steke i pannen til sesamfrøene blir gyldne. 
6. Ha dem deretter på en stekebrett inn i ovnen(midersterill)
Ta tiden - ca 15-20 minutter(følg med)
7. På slutten av steketiden til svinefiletene kan du starte med å wooke grønnsakene. 
Ha så oppi risnudlene i det kokene vannet. Når de er ferdig kokt kan du sile ut vannet,  så ha de i wookpannen sammen med grønnsakene. 
Ha til slutt i hoisinsaus og klem over litt lime.

Håper det smaker!



 

Prøver å bli flinkere til å ta bilder underveis i matlagingen. Håper det er til hjelp! 



Takk for at du tok turen innom! legg gjerne igjen en kommentar - da blir jeg glad:)
Håper dere får en fin torsdag!



iselinslund

13.10.2016 kl.11:07


Så kjempe godt ut :)

Amanda Dorothea

13.10.2016 kl.14:25


Tusen takk!:)


Legg gjerne igjen en kommentar




hits