Matcha bulletproof

                                                                                                       Innlegget inneholder affiliate-lenker og noe informasjon om matcha er hentet fra soma.no

Matcha bulletproof

Ingen dag uten, nesten. Er det noe jeg har blitt helt avhengig av s er det starte dagen med en form for bulletproof, ogs kaldt fettdrikk. Ja, du leste riktig. Fettdrikk. Frste gang jeg leste om det ble jeg kvalm bare ved tanken. Fett i drikke hrtes passe ekkelt ut. Nyskjerrig som jeg er mtte jeg jo prve det ut fordet, og vet du hva? det er faktisk skikkelig godt! Ikke nok med det, men det gir faktisk en god metthetsflelse og gir deg jevn og stabil energi gjennom dagen. 

Den vanligste formen for bulletproof er vel bulletproof kaffe. Jeg liker variere litt og lager stortsett fettdrikk av alt. Te, matcha, dandyblend, herbalmate etc.. her er det egentlig bare vre kreativ. Uansett smak jeg nsker tilsette er det et par faste ting jeg har i min bulletproof, alts en fettkilde/kilder. 
Jeg varierer litt fra og til nr det kommer til mengder, men noe jeg alltid har i er:
- Cocosa
- MCT-olje
- Usaltet smr
Jeg tilsetter ogs alltid kollagen. 
Det hender ogs at jeg har i en skvett med kremflte, evt erstatter smret med det. 



Oppskrift p matcha bulletproof
Du trenger:
 1 ts Matcha pulver
1 ts Cocosa
1 ts MCT-olje
1 ss kollagen
5-6 g med usaltet smr
En skvett med mandelmelk

Tips:
Prv ut med noen drper stevia-vanilje drper eller karamell. 
Smaker omtrent som pistasjis, synes n jeg:)

Fremgangsmte:
Kok vann(viktig at det ikke er hyere enn 80 grader da det delegger de gode nringsstoffene i matchapulveret) og tilsett ingrediensene. Ha det i en blender eller bruk en visp for blande det godt. Det er ndvendig for f et fluffy resultat med skum p toppen. 



Visste du at?
Matcha er den tradisjonelle seremoni-teen i Japan. Den kalles dronningen av grnn te og er kjernen i Japansk te-kultur. Matcha er en pulverisert form for grnn te og fremstilles ved male bladene fra grnn te-buskene. Plantasjene hvor te-buskene dyrkes er dekt til med preseninger i 4 uker fr innhstingen. Det gjr at plantene fr 90% mindre sollys og for kompansere for dette danner buskene ekstra mye klorofyll. Det gir matcha en naturlig staktig smak og intens grnnfarge. 



Hlne Anderzen

11.05.2017 kl.09:50


Takk for tipset, har aldri hrt om det fr. Men tror jeg skal prve :P

Amanda Dorothea K Evensen

11.05.2017 kl.10:12


Hlne Anderzon: Da synes jeg du skal teste det ut :D hyggelig at du la igjen kommentar! nsker deg en fin dag :)


Legg gjerne igjen en kommentar




hits