Scones med cottage cheese

Hei!

Tenkte jeg kunne dele en oppskrift på cottage cheese scones som jeg lagde en stund tilbake. 

Gode og proteinrike scones som metter godt. Kan være et alternativ til f.eks rundstykker, brød og hamburgerbrød.

Oppskrift på ca 10 cc scones:

4 egg
250 g havregryn
250 g cottage cheese
1,5 ts bakepulver
1 ts salt
1 ts fiberhusk
1,5 dl vann

Her kan du velge glutenfri havregryn fremfor vanlig for å få dem glutenfrie. 
Bland det tørre, tilsett resten og bland alt sammen. Jeg anbefaler å blende det godt sammen med f.eks en stavmikser for å få en jevn deig. 

Stek på ca 210 grader i 15-20 minutter.

Ferskpresset juice rik på C-vitamin:
Appelsin
Ingerfær
Stangselleri

Håper det faller i smak! Har du noen spørsmål er det bare å spørre. 
Ønsker deg en fin kveld!

Følg meg gjerne på instagram @amandadorothea for flere mattips. 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg