Cottage cheese-lapper med spinat

God tirsdag!

​Til lunsj en stund tilbake lagde jeg meg spinat lapper. De er proteinrike og passer yppelig til lunsj eller etter trening. 
Jeg var skeptisk til å ha spinat i, men spinat smaker svært lite og ga intet annet en nydelig grønnfarge på lappene. 
Spinat er også en god kilde til protein, kalium, jern og kalsium. 

Ingredienser til 5-6 stk:
2 egg
3 ss cottage cheese
4 ss havregryn
En stor neve med vasket spinat
1/2 ts bakepulver
En klype salt

Ha ingrediensene i en foodprosessor eller i en bolle ved bruk av stavmikser.
Stek på medium varme til det danner seg bobler, snu dem deretter. 

Takk for at du tok turen innom!
Håper du får en fin dag.

Ønsker du flere mattips følg meg gjerne på instagram @amandadorothea

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg