Hei!
Da var plutselig helgen her igjen. Det føles i hvertfall slik! Dagene flyr, noe som er veldig deilig. Det gjør meg ingenting at vi går vår og sommer imøte.
Jeg tenkte å vise dere en typisk lunsj hos meg, da det som regel går i noe ala dette. Hvis jeg ikke lager smoothies, lapper, pannekaker etc.
Fullkornsknekkebrød, speilegg, salatblanding av blant annet spinat og ruccola, tomat, agurk, gulrot og reddik.
Her har jeg bare tatt det jeg har av grønnsaker i kjøleskapet. Ta det du har! Enkelt og greit.
Jeg pleier også ha fetaost til, men hadde ikke mer igjen.
Oppskrift:
3 egg
2 reddik
1 knekkebrød
1 halv gulrot
3 cherrytomater
salat(jeg bruker babyleaf blanding fra bama)
cocsa
olivenolje
salt/kimalayasalt
pepper
Stek eggene på middels varme i cocosa. Ha ønsket mengde salt og krydder på slutten av steketiden.
Skjær opp grønnsaker og salat.
Hell olivenolje over salaten og kvern evt over litt krydder.
På knekkebrødet pleier jeg å ha på smøremyk fra Berit Nordstand, som består av rapskokos.
I dette måltidet får jeg i meg umettet fett, kostfiber/karbohydrater, proteiner, vitaminer og mineraler noe som gjør det til en god og næringsrik lunsj.
Iløpet av helgen blir jeg å dele “Del 3 – mine mest brukte mat kilder til karbohydrater”
Ønsker dere en fin helg!
Nam nam☺️