Mine favoritter

                                                                                                                                                           Affiliatelenker​

Hei!

I forbindelse med black friday salget som blir å være hos soma.no i morgen tenkte jeg å tipse dere om noen av mine favoritter som jeg pleier å handle hos dem. 
Det går som regel mye av det samme, men i blant så liker jeg å prøve ut litt nye ting og da er det veldig greit å gjøre det de gangene det er salg. 
Gjett om jeg skal hamstre inn i morgen – gleder meg. Håper det blir salg på noen av favorittene mine:)
Obs, det ble et litt lenger innlegg enn planlagt, men jeg har så mange favoritter. Håper du får lyst til å prøve ut noen av dem!

Supermat
Supermat er noe jeg får i meg hver dag. Jeg bruker det i smoothies, og som topping. Jeg spiser det som snacks og bruker det i matlaging.
Supermat er er mat med høyt næringsinnhold som har en positiv virkning på helsen.

Lecithin – trykk her
Lecithin er en god kilde til godt plantefett og er særlig rik på fosfolipider, som inneholder kolin. Kolin bidrar til normal metabolisme av fett, normal leverfunksjon og normal omsetning av homocystein i blodet. Supernature Pure Lecithin er også rik på kalium, fosfor og vitamin E.
Lecithin bidrar til en tykkere og mer kremete konsistens. 
Jeg liker å bruke det i smoothies, i hjemmelaget syltetøy, sjokolade og desserter. 

Rice bran – trykk her
Rice Bran er pulver av vannløselig riskli med kim, den mest næringsrike delen av riskliet. Den er rik på B-vitaminene B2, B3 og B6 som bidrar til nervesystemets normale funksjon, til normal energiomsetning og til å redusere tretthet og utmattelse. Riboflavin og niacin bidrar til å opprettholde normal hud. Supernature Rice Bran er også rik på antioksidanten vitamin E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.
Rice bran gir en kremete konsistens og litt søtlig smak. Jeg bruker det til stort sett det samme som jeg bruker lechitin til.

Kakaobiter – trykk her og kakaomasse – trykk her
Kakaobiter er rå, økologisk kakao som er ubehandlet, det gjør at den innholder alle de gode næringsstoffene. Kakao er rikt på magnesium og protein som bidrar til normal energiomsetning og er med på å redusere utmattelse og tretthet. Ideelt for de som trener. 
Jeg spiser kakaobiter som snacks sammen med gojibær, nøtter etc, men også som topping på smoothies. Jeg pleier også å handle inn kakaopulver og kakaomasse som jeg bruker til å lage hjemmelaget sjokolade. 

Spirulina pulver – trykk her og spirulina kaspler – trykk her
Supernature Spirulina er en næringsrik superalge for energi, immunforsvar og blodsukker. Spirulina er verdens mest populære og kjente blågrønne alge med gode næringsstoffer som blant annet vitamin A og K, mineralene krom, jern og jod og proteiner.

Gojibær – trykk her
Gojibærene har blitt soltørket og høstet i 
Ningxia-regionen i Kina. De har en søt, syrlig smak og inneholder vitamin A fra betakaroten og antioksidanten C-vitamin.
Gojibær en en vegansk proteinkilde og passer godt til alt fra grøt, smoothie, som topping, snacks, desserter osv. Hampfrø – trykk her
Supernature avskallede hampfrø inneholder ulike essensielle fettsyrer vi trenger, blant annet den gunstige omega-3-fettsyren ALA (alfalinolensyre). I tillegg inneholder frøene mineralet magnesium og vitamin E, og er naturlig rike på protein. Frøene har en mild, nøtteaktig smak, og er en svært anvendelig supermatvare. Jeg bruker hampfrø i blant annet salater og topping til supper.

Purly greens – trykk her
Supernature Purely Greens Max inneholder pulver av alger, gress, grønnsaker og urter. Den er fiber- og proteinrik og en kilde til jern, jod og, vitamin A og K. Purely Greens Max er godt for immunsystemet og energi da jern bidrar til immunsystemets normale funksjon og til å redusere tretthet og utmattelse.
Jeg drikker det enten som en shot sammen med vann i shakeren min eller så har jeg det i smoothien. 

Bipollen – trykk her
Bipollen inneholder 21 % planteprotein. Protein bidrar til å vedlikeholde normal benbygning, og til normal vekst og utvikling av muskelmasse.
Den har en søtlig smak og kan derfor brukes som søtningsmiddel. 

Matcha pulver – trykk her
Matcha er finmalt pulver av teblader. Det sies at det grønne pulveret kan være kreftforebyggende, antialdrende, kolesterolsenkende og avgiftende i tillegg til å være stressreduserende og energiøkende. Det kan vi like. Pulveret skal vispes ut i varmt vann. Jeg er veldig glad i å ha lage en bulletproof variant med matchapulver, cocosa, mtc cocosa, usalatet smør, mandelmelk og vaniljedråper. 

Erteprotein – trykk her
Erteprotein er et vegansk proteinpulver med hele 82 % protein. Det er smaksnøytralt og kan brukes i alt fra varme til kalde retter. Du kan bruke det i sauser, supper, smoothies osv. 

Hampprotein – trykk her
Hampproteinpulveret har et høyt proteininnhold, med alle 21 aminosyrene, inkludert de 8 essensielle. I tillegg til det er det også en kilde til omega-3 og er rikt på fiber. Jeg bruker det til de samme tingene som jeg bruker erteproteinet.

Til annen matlaging
Ceylon kanel – trykk her
Ceylon kanel er “ekte kanel” som ikke ikke inneholder det kjemiske stoffet kumarin som i store mengder kan være direkte skadelig for oss. Jeg er veldig glad i kanel og bruker det masse.

Gurkemeie – trykk her
Jeg har blitt veldig glad i å bruke gurkemeie. Alle helsefordelene den har gjør ikke at jeg vil bruke det mindre for å si det sånn. Gurkemeie inneholder kurkumin er et kraftig antiinflammatorisk naturstoff som kan angripe betennelser i kroppen. Det gjør at det kan ​bidra til å forebygge og lindre smerter og stivhet i muskler og ledd. I tillegg kan det virke smertelindrende, regulere fordøyelsen og styrke immunforsvaret. 
Jeg bruker krydderet i matlaging som supper, gryteretter, på sterk egg, i smoothie, i te og jeg pleier å lage “golden milk” med det. 

 Himalayasalt – trykk her
Saltet virker rensende på huden og kan også brukes som badesalt, fotbad og det fine saltet er velegnet til ansiktsskrubb.
Jeg bruker det som erstattning til vanlig salt. 

Annet
D vitamin dråper – trykk her
D vitamin bidrar til normalt immunforsvar, opptak og utnyttelse av kalsium og normal muskelfunksjon.
Jeg prøver å være flink til å ta D vitamin på vinteren. 

Chlorella tabletter – trykk her eller Chlorella pulver – trykk her 
Chlorella passer når immunsystemet er utfordret eller du skal yte det lille ekstra. Chlorella har et høyt innhold av jern og vitamin K. Jern bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, og til normal oksygentransport i kroppen. Vitamin K bidrar blant annet til å opprettholde normal benbygning. j
Jeg tar chlorella hver morgen og føler at merker forskjell når jeg ikke tar det på en stund! Det er viktig å ta det regelmessig og overtid for å merke forskjell.

Ionic elements – trykk her
Ionic elements kombinerer konsentrert fulvinsyre med sjø- og plantebaserte ioniske spormineraler og er fremstilt av vulkansk jord og sjøvann.
Den er spesielt rik på magnesium som bidrar til en normal funksjon av nervesystemet og musklene.
Jeg tar det i et glass vann på morningen sammen med aloe vera dråper. 

Aloe vera – trykk her
Supernature Aloe Vera 40X er høykonsentrert, flytende aloe vera. Aloe vera-planten har siden oldtiden vært benyttet for sine skjønnhetsfremmende og pleiende egenskaper innen hudpleie. Den skal også hjelpe mot lettere fordøyelse.

Alma C-pluss – trykk her
Det indiske stikkelsbæret, amla, inneholder naturlig c-vitamin. Den er også tilsatt flere gode naturlige c-vitaminkilder: camu camu, nype og acerola.
C-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress og til immunsystemets normale funksjon. Den motvirker også tretthet og utmattelse.
Jeg tar alma c-pluss på morningen sammen med chlorella og omega 3. 

MTC cocosa – trykk her
Cocosa MCT inneholder bare de korteste typene fettsyrer vi finner i kokosolje, kaprin- og kaprylsyre. Den egner seg for deg som er svært aktiv og trenger mye tilførsel av energi på en lettvint måte. Den er smaksnøytral og påvirker ikke blodsukkeret. 
Jeg bruker den i smoothie og bulletproof.

Supersnack – Sweet Choco – trykk her, Sweet Salty – trykk her, Fresh fruity – trykk her og  Crispy Veggiesnack – trykk her  
Jeg liker å ha supersnack liggende i skapet om jeg får lyst på noe snacks. Jeg bruker det også til topping på smoothier, supper etc.

Cocosa – trykk her
Kokosnøttoljens fantastiske smak og egenskaper gjør at den kan erstatte andre fettkilder i baking, steking og på brødskiva. Den gir også deilig smak til smoothies og kan brukes som pleiende hår- og hudolje. Jeg bruker cocosa til nesten alt – hehe. Et must!

Chiafrø – trykk her
Chiafrø har et høyt innhold av sunne omega-3 fettsyrer i vegetabilsk form og et høyt innhold av fiber. Frøet er også en fin proteinkilde. Chiafrøet smaker helt nøytralt, så bruk det gjerne til å lage sunnere brød, grøt og kaker.

Kokosflak – trykk her
Kokosflak er perfekt som snacks, topping, til desserter og musli. 


                                                                                                                  Noe av Informasjon om produktene er hentet og kildet fra soma.no 
 

4 kommentarer

Siste innlegg