Spinatwraps

Spinatwraps er en super måte å få i seg mye grønt på, samtidig som det er enkelt å lage og smaker godt!
De er et godt alternativ hvis man ønsker å ha med seg noe sunt og godt i matpakken, til lunsj eller som et mellommåltid. Et annet tips er å lage lompepizza!

Jeg har lagd disse på slump, og anbefaler derfor å prøve dere frem med mengde melk(jeg brukte mandelmelk) og mel til det blir en passende røre.

Ingredienser:
2 Egg
Melk(ca 2-3 dl)
1,5 Havregryn
Kikertmel(ca 1 dl)
Salt(liten klype)
Fersk spinat(3 never spinat)

Ha alle ingrediensene i en blender og blend til det blir en jevn og flytende røre. Stavmikser fungerer også!
Ha smør i en panne og stek på medium til lav temperatur slik at de blir gjennomstekte og ikke brenner seg.
La de kjøles ned etter steking og ha på ønsket pålegg!

Jeg fylte den ene med krydret kremost, chorizo, spirer, paprika og agurk.
Den andre fylte jeg med pesto, tomat og stekt halloumi.

Nyt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg